Adventní čas je tady...

6. prosince 2017

...a s ním období rozjímání a přemýšlení nad tím, čím potěšíme své blízké. Vyberte jim skvělé víno z vinic pod Pálavou, darujte letní sluneční paprsky v láhvi...

Máme pro Vás několik tipů na vánoční dárky...

 

Kolekce vín exkluzivní řady Terroir - 6 vín v dřevěné bedýnce s výřezy a logem vinařství

kolekce_terr_eshop.png

 

Snoubení vín se sýrem - balení Ryzlinku vlašského a rýnského se sýrem Gran Moravia - mini snack a Cri-cri - v kartonku.

baleni_granm_image_fb.jpeg

 

Kolekce Grand Cru členů Aliance vinařů V8  - 8 vybraných vín v dárkové bedýnce s logem aliance

gc-v8_2017_eshop.jpeg

Všechna dárková balení jsou k dispozici v eshopu vinařství.

Vášnivým příznivcům našich vín doporučujeme, aby se stali Přáteli Vinařství Volařík. Neuteče Vám tak žádné víno z ročníku 2017! Přátelství je možné také darovat - třeba pod stromeček.

Pokud si sami víno jako dárek vybrat netroufnete, využijte možnosti darovat poukaz na degustaci nebo vína dle vlastního výběru.

Doporučujeme pro sváteční tabuli...

K tradičnímu štědrovečernímu menu - bramborový salát a na másle pečený kapr decentně kořeněný kmínem - se bude výborně hodit polosuchý Ryzlink rýnský Terroir Purmice.

Vanilkové rohlíčky zkuste snoubit s několika doušky suchého Hibernalu a pokud linecké spojujete meruňkovou marmeládou a navrch sypete cukrem bude se krásně vyjímat se suchým Ryzlinkem rýnským (1,3 g zbytkového cukru) z viniční trati Pravá klentnická.

Pro silvestrovskou tabuli doporučujeme některý z našich sektů, které jsou vyráběny tradiční metodou - kvašením v lahvi. Kdo má raději ovocnější tóny v sektu kategorie brut, ten ocení Sekt Volařík cuvée 2013, pro milovníky minerality můžeme směle doporučit sekt z Ryzlinku vlašského, který dozrál na jedné z nejprestižnějších moravských viničních tratí - na Železné.

 

Přejeme Vám poklidné adventní dny a vánoční čas plný lásky, radosti a pohody...třeba s našimi víny :)

 

Doručení do Vánoc garantujeme u objednávek, které budou odeslány do 17. 12. 2017 včetně.