Ochrana osobních údajů

Objednávka

Správce Ing. Miroslav Volařík, IČO: 70894744 a Vinařství Volařík a.s., IČO: 25817167 zpracovává v případě objednávky následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefon
  • fakturační údaje

Tyto osobní údaje zpracováváme na základě oprávněného zájmu za účelem splnění smlouvy.

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Newsletter – přihlášení přes formulář nebo přes pop up okno

Správce Ing. Miroslav Volařík, IČO: 70894744 a Vinařství Volařík a.s., IČO: 25817167 zpracovává v případě přihlášení k odběru obchodních sdělení následující osobní údaje:

  • e-mailovou adresu
  • nákupní historii

E-mailovou adresu a nákupní historii je nutné zpracovat za účelem zasílání obchodních sdělení. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Tento souhlas se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení můžete kdykoli odvolat nebo se ze zasílání obchodních sdělení odhlásit přímo v newsletteru. Případně napište zprávu na adresu info@vinarstvivolarik.cz.

 

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Newsletter – zákazníci

Správce Ing. Miroslav Volařík, IČO: 70894744 a Vinařství Volařík a.s., IČO: 25817167 zpracovává v případě objednávky a současného přihlášení se k odběru newsletteru následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • nákupní historii

Tyto osobní údaje zpracováváme na základě oprávněného zájmu, protože předpokládáme, že vás další nabídka obdobných produktů a služeb může zajímat.

E-mailovou adresu a nákupní historii je nutné zpracovat za účelem zasílání obchodních sdělení. Tyto osobní údaje budeme zpracovávat po dobu 5 let.

Zasílání obchodních sdělení můžete kdykoli odvolat nebo se ze zasílání odhlásit přímo v newsletteru. Případně napište zprávu na adresu info@vinarstvivolarik.cz.

 

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Správce Ing. Miroslav Volařík, IČO: 70894744 a Vinařství Volařík a.s., IČO: 25817167 se zavazuje,  že osobní údaje neposkytne třetím osobám.