Den otevřených dveří u Volaříka!

17. června 2018

V sobotu 30. 6. můžete od 10 do 17 hodin navštívit nové prostory vinařství na ulici K Vápence v Mikulově...

První prázdninovou sobotu můžete strávit v nových prostorách Vinařství Volařík. Pokud si chcete jen prohlédnout degustační prostory vinařství, vyhlídkovou terasu a výrobní prostory, máte vstup volný. Prohlídky výroby budou začínat v 11, 13 a 15 hodin, výklad poskytne nový výkonný ředitel vinařství Ing. Zdeněk Tréšek. Kapacita míst pro prohlídku je omezena na 30 osob, je nutno se tedy předem k prohlídce registrovat na recepci u vstupu do vinařství.

Na recepci si také můžete zakoupit výhodný "balíček" pro volnou degustaci, která bude probíhat v 1. patře, u vyhlídkové terasy. Za 250 Kč získáte skleničku s logem vinařství a 10 kuponů na ochutnávku 10 vzorků (0,5 dcl). Připraveno pro Vás bude 12 vín ročníků 2016 a 2017. Kupony je možné si dokoupit (25 Kč/ks). Samozřejmě si můžete odpoledne zpestřit i celou lahví Volaříka dle vlastního výběru, kterou také zakoupíte na recepci.

Speciality z grilu Vám nabídne ve venkovním stanu před vinařstvím Emil Šuta a kulturně Vám odpoledne zpestří Mužáci z Dolních Dunajovic - od 14 do 15 hodin a možná přijde zazpívat i B-tet :)

Nenechte si ujít výhledy na dominanty Mikulova z terasy vinařství s minerálními víny z vinic pod Pálavou!

Těšíme se na Vás!

Pokud Vám termín nevyhovuje a rádi byste o prázdninách vinařství navštívili, máme pro Vás dobrou zprávu. Od června do září jsme prodloužili pracovní dobu vinařství. Otevřeno je následovně:

Po-St   8-15 hodin

Čt-Pá   8-20 hodin

So-Ne 10-20 hodin

plakat-den-otevrenych-dveri_sestava-1.jpeg