Staňte se našimi Přáteli

21. ledna 2016

Již třetím rokem nabízí Vinařství Volařík milovníkům vín členství ve skupince Přátelé Vinařství Volařík. Stejně jako v letech minulých je přátelství zejména pro ty, kteří nemají čas sledovat, jak jsou vína lahvována, a přesto chtějí ochutnat všechny šarže ročníku 2015. Přihlásit se můžete do 21. 3. 2016, tak neváhejte!

Přátelům zasíláme ve třech zásilkách vždy po 2 kartonech aktuálně lahvovaných vín (březen, červen, září). Celkem tedy Přátelé dostanou 36 různých lahví vín z ročníku 2015, k tomu v prvních dvou zásilkách dárek a v poslední zásilce pak exkluzivní víno s podpisem pana Volaříka.

pratele_2016.jpeg

V každé zásilce je podrobný popis vín a další propagační materiály s aktuální nabídkou vinařství. Mimo zásilky vín získávají Přátelé volný vstup pro 2 osoby na Představení vín ročníku 2015, které se uskuteční 6. 8. 2016 v Křížovém sklepě v Mikulově.

Pro Přátele pak platí po celý kalendářní rok 2016 sleva 5 % na vína zakoupená na vinařství, či objednaná přes eshop vinařství a 5 % sleva na ubytování v Penzionu Volařík v Dolních Dunajovicích - www.penzionvolarik.cz

Podmínkou členství je vyplnění přihlášky (zde) a úhrada 10 000 Kč na uvedený účet.

Přihlášku si vytiskněte, vyplňte a naskenovanou pošlete na svajdova@vinarstvivolarik.cz nebo pošlete poštou na:

Jitka Švajdová, Vinařství Volařík, Bezručova 30, 692 01 Mikulov.

Pokud jste již členy Přátel byli v letech minulých, stačí jen zaslat krátkou informaci o na svajdova@vinarstvivolarik.cz

Děkujeme za Přátelství :)